Infiintata in anul 1994 in Slatina, judetul Olt, ADMIRA S.R.L. este inregistrata la R.C. – J28/1088/1994 si are CIF: RO 6443694. Este societate comerciala cu capital integral romanesc.
Incepand din anul 2004, ADMIRA S.R.L., produce si comercializeaza saci fitranti pentru instalatiile de depoluare a aerului si fluidelor in industrie, pentru orice tip de instalatie.
Firma noastra confectioneaza si livreaza cu promptitudine saci filtranti pentru orice aplicatie, necesari in instalatiile de desprafuire a aerului. Utilizam material filtrant – fetru sau tesatura,
diverse sorturi si accesorii din import de la cele mai consacrate firme in domeniu din U.E., drept pentru care putem garanta produsele noastre in orice aplicatie.
Pentru prelucrarea unei oferte tehnice si comerciale concrete avem rugamintea sa ne transmiteti datele importante ale sacilor solicitati (dimensiuni, cantitate, conditii de lucru, eventual schite, etc.).
Firma dispune de masini speciale de cusut si confectionat accesorii si de un personal calificat si experimentat.
Pentru acoperirea completa a necesarului de elemente filtrante existente in sistemele industriale de desprafuire putem oferi si cartuse filtrante – pentru orice aplicatie, de provenienta U.E.
Oferim de asemenea schelete metalice (cosuri) pentru saci filtranti.
Asteptam cu interes sa ne contactati.

Deservirea clientilor nostri se face cu daruire si promptitudine.